Τι κάνει το Navajo μοναδικό

Επαναπροσδιορίζοντας την Ασφάλιση: Οι Δυνατότητες του Navajo

Προσφορά

Το Navajo σου δίνει την δυνατότητα να συγκρίνεις τιμές στις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Έκδοση συμβολαίων

Άμεση έκδοση συμβολαίου, αποστολή στον πελάτη και εναρμόνιση την οδηγία IDD και τον κανονισμό GDPR. 

Απόδοση ασφαλίστρων

Μέσα από το Navajo μπορείς γρήγορα και άμεσα να εξοφλήσεις τις οφειλές σου στις ασφαλιστικές εταιρίες σε λίγα και απλά βήματα.

Print & Pay

Live ενημέρωση των προς έκδοση συμβολαίων. Δυνατότητα επανατιμολόγησης ή διαχείρισης της ανανέωσης

οι ανάγκες σας. η αποστολή μας.

Front Office

Το front office αναπτύσσεται με έμφαση στις ανάγκες των ασφαλιστών, επικεντρώνοντας την προσοχή του στη διαμόρφωση μιας χρήσιμης και ευέλικτης εμπειρίας. Οι εφαρμογές που παρέχονται στους ασφαλιστές σχεδιάζονται με γνώμονα την ευκολία χρήσης και τη δυνατότητα προσαρμογής στις ατομικές τους ανάγκες.

 

Η Αποστολή Μας. Οι Ανάγκες Σας.

Back Office

Το back office δεν είναι απλώς ένα σύστημα διαχείρισης, αλλά αποτελεί τον πυρήνα της λειτουργικότητας του Navajo. Εδώ, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε πλούσια εργαλεία και λειτουργίες που καλύπτουν κάθε πτυχή της διαχείρισης ασφαλιστικών διαδικασιών.

Από τη διαχείριση συμβολαίων, έως την ολοκληρωμένη εικόνα του πελάτη, το Navajo προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαχείρισης.

Reporting - Αμοιβές - Προμήθειες

Στατιστικά στοιχεία όλα συγκεντρωμένα σε ένα πίνακα για να έχεις πλήρη εικόνα και να βρίσκεις σημεία για να μεγιστοποιείς τα κέρδη σου.

Καθημερινή ενημέρωση αυτόματα χωρίς κόπο

Η ενημέρωση των συμβολαίων, των ανανεώσεων, των πελατών και όποια άλλη πληροφορία παίρνεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες γίνεται αυτόματα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσεις τα παραγωγικά αρχεία (γέφυρες) των εταιριών.

Ολοκληρωμένη εικόνα του κάθε πελάτη

Η καρτέλα πελάτη συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του κάθε πελάτη. Δεν περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και όλα τα συμβόλαια που είχε σε κάθε ασφαλιστική εταιρία καθώς και όλα τα αρχεία που τον αφορούν. Επιπλέον, μπορείς να γράψεις σχόλια για τον κάθε πελάτη ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για το ιστορικό του και να προσφέρεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

 

Εχεις ομάδα; Τώρα μπορείς να παρακολουθείς την απόδοσή της

Εκτός από την πληροφορία που έχεις για τη δική σου επαγγελματική πορεία, έχεις πλήρη ενημέρωση και για την πορεία των συνεργατών σου. Μπορείς να προβάλλεις στατιστικά στοιχεία που αφορούν την πορεία του χαρτοφυλακείου τους καθώς και να συγκρίνεις με αντίστοιχα περσινά στοιχεία.

Scroll to Top

Επικοινώνησε Μαζί μας

Ας συνομιλήσουμε