Η αποστολή μας και η ομάδα μας

Συνδυάζουμε την εμπειρία με την καινοτομία για να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά ασφαλιστικού λογισμικού

Εξειδικευμένη Γνώση Και Καινοτόμα Εργαλεία Για Ασφαλιστές​

Η Αποστολή Μας: ανάπτυξη και Καινοτομία

navajo

Στο Navajo, διαθέτουμε πλούσια ιστορία και πολυετή εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων. Η βαθιά μας κατανόηση των δυναμικών του χώρου των ασφαλίσεων και η εμπειρία μας από την εργασία με ασφαλιστές έχει διαμορφώσει την αντίληψή μας για τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Μέσα από αυτήν την πολυετή πορεία μας, έχουμε αφιερώσει τον χρόνο και την ενέργειά μας στη δημιουργία προηγμένων λύσεων λογισμικού που προσφέρουν ακρίβεια, αξιοπιστία και ευελιξία. 

Στοχεύουμε στην ανάπτυξη εργαλείων που υποστηρίζουν τους ασφαλιστές, καθιστώντας την καθημερινή τους εργασία πιο αποτελεσματική και απλούστερη. Η πεποίθησή μας στην ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση καθοδηγεί κάθε βήμα που κάνουμε προς την κατεύθυνση της υποστήριξης και της εξέλιξης των επαγγελματιών του χώρου των ασφαλίσεων

Γνώρισε την ομάδα

Τα πρόσωπα πίσω από την Εταιρία

Αλεκοζίδης Σίμος

Founder

Σίμος Αλεκοζίδης

Ιδρυτής της Alfa Point και ασφαλιστής ο ίδιος, κουβαλάει στους ώμους του εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο. Η πορεία του, έχει ταυτιστεί με την αξιοπιστία και την συνέπεια. Ανοιχτός πάντα σε νέες και καινοτόμες προκλήσεις είναι από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν στο Navajo, συνεισφέροντας στο project την πολύχρονη εμπειρία του, αλλά και το ήθος του αξιόπιστου επαγγελματία.

CEO

Γιάννης Αλεκοζίδης

Κύριος εμπνευστής του Navajo, είναι ένας σύγχρονος ασφαλιστής με αδυναμία στις νέες τεχνολογίες. Ζώντας την καθημερινότητα του ασφαλιστή, ως δεύτερης γενιάς ασφαλιστής είχε την έμπνευση να συνδυάσει την εμπειρία με την καινοτομία σε ένα application. Έτσι δημιούργησε το Navajo, μια πρωτοποριακή εφαρμογή, εύκολη στην χρήση, γρήγορη και ασφαλή.

Αλεκοζίδης Γιάννης
Γιώργος Αλεκοζίδης

COO

Γιώργος Αλεκοζίδης

Ασφαλιστής δεύτερης γενιάς και αυτός, είναι βασικός κρίκος υποστήριξης του Navajo. Μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη, στηρίζει με την τεχνογνωσία του την ανάπτυξη του Navajo. Βασική συνεισφορά του είναι η διεξοδική δοκιμασία, alpha & beta testing, των λειτουργιών για τη βελτίωση του Navajo μέσα από την χρήση.

Marketing

Ελένη Λιπώνη

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων και του marketing. Είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και εφαρμογή στρατηγικών που αναδεικνύουν την αξία των προϊόντων και υπηρεσιών μας στον κλάδο των ασφαλίσεων. Η συνεχής αφοσίωσή της στην επίτευξη αποτελεσμάτων και η εμβάθυνσή της στις ψηφιακές προσεγγίσεις αποτελούν βασικά στοιχεία για την επιτυχημένη ανάπτυξή μας.

Ελένη Λιπώνη
Scroll to Top

Επικοινώνησε Μαζί μας

Ας συνομιλήσουμε